vineri, 30 august 2013

Interesting Person live here!

Spune-mi ceva interesant despre tine!


Si daca as sta cateva nopti la rand, cu cafele negre pe baza de readuceri aminte ,nu as fi in stare sa spun ceva interesant despre mine.Poate singurul lucru interesant,care ar lasa pe oricine cu gura cascata ,ar fi cicatricea mea abdominala pe care am capatat-o intr-o excursie in Kenya
Stiti voi.....merge omu linistit in excursie si de-odata vine leul ,il infasca ,ghidul turistic intepeneste spunand o rugaciune,care oricum nu  serveste la nimic pentru ca religia ta nu o permite pe-a lui,turistii ingheata de spaima in Jeepul plin de praf,iar bravul negru bun la toate are curajul si tinteste bunatate de animal protejat prin lege.
Pacat!
Prea tarziu!
........am fost sfasiata pe partea stanga a abdomenului,intr-o lupta groaznica cu moartea.
Interesant,nu?

Oricine ar intepeni de frica,nu numai daca ar citi ce scriu,dar si daca mi-ar privi cicatricea pe care o port cu mandrie inca din secolul trecut.
-Ceea ce scrii este adevarat?
Am inghitit in sec si am spus  :da!
Da,in afara faptului ca nu am fost prada unui leu,ci a unui macelar-chirurg ,grec sau grecoaica,parca asa era mama,da?Caruia trebuie sa ii multumesc ca mi-a salvat viata,fiind un caz INTERESANT inca de cand m-am nascut.



Sunt indragostita,optimista,febrila,obosita,confuza si incepe razboiul cu Siria.
Asta da interesant.
C imi spune ca uneori sunt prea interesanta.Il cred,dar tot el imi explica, ca sa ma linisteasca, ca s-a obisnuit cu mine asa.
Asta trebuie sa fie o regula a casei,proptita ca o mezuzah pe stalpul usii :Interesting Person live here!


Un comentariu:

  1. Pt mine sunt momente de care nu vreau sa-mi amintesc,dramele trebuiesc uitate,incuiate intr-un sertar cu un lacat si aruncata cheia.Sunt rani care inca dor.

    RăspundețiȘtergere